Elérhetőség

ELKÖLTÖZTÜNK! 

ÚJ CÍMÜNK:

Déli BIObolt
1123 Budapest
Alkotás utca 1.
+36 70 245 5577
info@delibiobolt.hu

NYITVATARTÁS
Hétfő - Péntek: 9:00-18:00
Szombat - Vasárnap : Zárva

 

Bemutatkozás

Üdvözlöm a Déli Biobolt oldalán!

Nagy Lenke vagyok, 2007-ben végeztem fitoterapeuta szakon, ahol elsajátítottam a gyógynövények jótékony hatásait a különböző betegségek megelőzése és kezelése érdekében. Ezt követően volt lehetőségem 6 évig üzletvezetői pozícióban helytállnom egy belvárosi és budai bioboltban, mialatt a mindennapi életben is gyakorlatot szereztem a gyógynövények világában.

lena

Miután kellő tapasztalatot gyűjtöttem szakmai és üzletvezetés terén is, úgy döntöttem megnyitom saját bioboltomat, melynek eredményeképpen, 2013 októberében sikerült elindítanom jelenlegi saját vállalkozásom, amely mostanra egy a vásárlók széles körében kedvelt gyógynövénybolttá nőtte ki magát.

Sok szeretettel várok minden kedves érdeklődőt.

 Miért válasszon minket?

  • Rugalmasak vagyunk. Ha a vásárlás során speciális kéréssel fordulnak hozzánk (pl. nehezen beszerezhető terméket keres) igyekszünk mihamarabb teljesíteni
  • Kollégáink is felkészült szakemberek , ezért az általunk értékesített termékeket nem csak eladjuk, hanem ismerik azok pontos hatásait, tanácsot tudnak adni betegségek gyógynövényes kezelésére.
  • Könnyű megközelítés. Déli pályaudvaron metró bejárata mellett a postával szemben vagyunk.

Térkép

Készítette: Mobilbarat.hu - Mobilbarát weboldal és webáruház