Elérhetőség

ELKÖLTÖZTÜNK! 

ÚJ CÍMÜNK:

Déli BIObolt
1123 Budapest
Alkotás utca 1.
+36 70 245 5577
info@delibiobolt.hu

NYITVATARTÁS
Hétfő - Péntek: 9:00-18:00
Szombat - Vasárnap : Zárva

 

Kínálatunk

FLAVON természetes zöldség- és gyümölcskoncentrátumok

Flavon WEBSHOP Déli Biobolt

Büszkén ajánljuk az üzletünkben elérhető, vagy akár otthonába is megrendelhető magyar flavon termékcsaládot. Zöldség-gyümölcs-növényi olaj teljes hatóanyagtartalmával hatékonyan támogatja a szervezetet, optimalizálja az immunrendszert,  a betegségek elleni fontos védőbástyánkat.

Szeretettel ajánljuk mindazok figyelmébe ezeket a természetes készítményeket, akinek fontos a növények jótékony lúgosító hatása, a hatékony immunrendszer fenntartása és tudatosan, a természeteshez leghasonlóbb formában szeretnének tenni jelenlegi és jövőbeli egészségükért.

A 20%-os kedvezményű rendelés közvetlenül a WEBSHOPból is leadható!
További, személyre szabott felvilágosítás kérhető a Déli Biobolt elérhetőségein. 

 

Gyógynövény teák

Gyógynövényeknek nevezzük azokat a növényeket, melyek különböző módon felhasználva jótékony, gyógyító hatást gyakorolnak a szervezetre. Drognak nevezzük a gyógynövénynek azon részét, mely a gyógyítás szempontjából a legtöbb hatóanyagot tartalmazza ( pl. kamilla virágja ) . Maga a hatóanyag a növény anyagcsere terméke, amely a növény életfolyamatait szabályozza. A gyógynövény terápiában növényi drogokat, illetve izolált hatóanyagokat használunk fel. Bizonyos növények egy adott szervre vagy szövetre fejtik ki hatásukat (pl. epehajtók, szívre hatóak), ezek az ún. adaptogén hatású növények, és vannak általános hatású növények, melyek immunrendszer erősítők, segítik és szabályozzák az anyagcsere és emésztési folyamatokat.

 

 

Batz termékek

batz

Batz manufaktura termékeire méltán lehetünk büszkék, ugyanis minőségi magyar márkáról van szó. És ha ez még nem lenne elég, a Batz sok más magyar márkával ellentétben nem rejti véka alá a származását, sőt büszkén hirdeti az olyan elismeréseket, mint a Magyar Termék Nagydíj, Magyar Brands díj és Superbrands Magyarország kitüntetés. A díjakat nem véletlenül kapta a cipőmárka, hiszen kényelmesebbnél kényelmesebb lábbeliket, gyógypapucsokat és cipőket gyártanak. A férfi és női papucs és cipő kollekciót a talpbetétek kifejlesztése követte, majd ezután lábápolási termékeket kezdett el forgalmazni.
Batz papucsokat melegen ajánljuk mindenkinek, aki álló munkát végez, hát- vagy derékfájásban szenved vagy egyszerűen végre egy kényelmes lábbelit szeretne.

Térkép

Készítette: Mobilbarat.hu - Mobilbarát weboldal és webáruház